Loading...

Szentendre

Fő bázisunk 2000 óta Szentendrén a volt SZOVJET laktanyában található, ami otthont ad Paintball, Airsoft, Lasertag és Segway programjainknak is. Itt 2 különálló pályával és több útvonallal várjuk a Quadozni vágyókat. Lehetőséget biztosítunk, Legénybúcsú vagy Lánybúcsú, Születésnapi Buli, Céges csapatépítés, vagy csak Quadozás a haverokkal, akár kezdők vagy gyerekek részére is a quadok biztonságos kezelésére és megismerésére. Nálunk még a haladók is találnak kihívásokat maguknak.

Sarud

Quad pályánk a poroszlói Tiszatavi Ökocentrumtól 10 percre, az Élményfalu és a Kalandpart közvetlen szomszédságában található.

Itt gyakorló és ügyességi pályával, valamint több útvonallal várjuk a Quadozni vágyókat. Legyen Legénybúcsú vagy Lánybúcsú, Születésnapi Buli, Céges csapatépítés, vagy csak Quadozás a haverokkal, legyenek kezdők vagy gyerekek, mi megtanítjuk a quadok biztonságos kezelését. Nálunk még a haladók is találnak kihívásokat maguknak!

Loading...
Loading...

Magyarország

Nagyobb Túráinkat igény szerint az ország egész területén vezetjük, az arra alkalmas útvonalakon. Fix túráink útvonalain minden szükséges engedéllyel rendelkezünk. Fedezd fel te is velünk Magyarországot és természeti szépségeit egy teljesen más szemszögből.

Erdély

Ha szereted az igazi kihívásokat (mi nem csak fényképeken látunk farkast és medvét!), tarts velünk a festői szépségű Bihari hegyekbe. Quad túráinkat nem csak Magyarországon, hanem Motorosszán túráink kedvelt helyszínén Erdélyben is kipróbálhatod, Budapest-től mindössze 390 km-re. Kb: 4,5 órára autózással kényelmesen megközelíthető. Az óriási hegyek nem csak télen, hanem tavasztól egészen késő őszig gyönyörű látványt nyújtanak a quadozás szerelmeseinek is. Lehetőséget biztosítunk a résztvevőknek, hogy újra értelmezzék a természetjárás fogalmát és bebarangolják a környék hegyeit, patakjait egy quadon ülve

Loading...

Látványosságok

Biharfüred, Stana de Vale, Nagyváradtól 80 km-re található különleges tisztaságú, ózondús levegőjű klimatikus gyógyhely, a Bihar-hegység egyik nevezetes turisztikai régiója. Tengerszint feletti magassága 1102 méter, a szélcsendes völgykatlant 1400-1600 m magas, fenyvesekkel borított hegyek veszik körül.
Egyik legismertebb látnivalója a szállodától mindössze öt percre található a szépen kiépített híres Csodaforrás. A legenda szerint, ha a szerelmesek isznak a vizéből szerelmük örök lesz. Számos turistaút indul a környék más látnivalóihoz is.

Lehetőség nyílik kirándulást tenni a közeli Lesu-tó hoz, ahol nyáron akár fürödni és csónakázni is lehet. Szép kiránduló célpontok a völgyben a tótól feljebb található vízesések, melyek közt a leghíresebb a Jadolina. 16 jelzett turistaúton, hegyi túrákon lehet részt venni, ahol megcsodálhatják Erdély legmagasabb vízesését a 96 m magas Bohogyó vízesést, felkereshetik a Medvebarlangot, Ferice, Onceasa, Alunului és Meziad barlangokat, kirándulhatnak a Csefa-i halastóhoz és a Biharfüred-i pisztrángoshoz. Ha gyerekekkel érkezik, és ők nem tartanak velünk a túrán, napközben használhatják a szálloda melletti kaland parkot és bob pályát.

Képek a helyszínekről és a látványosságokról

Tekintsd meg ajánlatainkat vagy kérd munkatársunk segítségét!

Segíthetünk valamiben?

    Elérhetőségek

    Telefon: +36 30 397 8533