Loading...

A gyerekek talán jobban élvezik, mint a felnőttek!

A quadozás nem csak a felnőttek sportja. A gyerekek és felnőttek Quados szórakoztatásának Fő bázisunk a Szentendrei, volt szovjet laktanya ad otthont, ahol Paintball, Airsoft, Segway és Lasertag játékainkat is kipróbálhatják. A több hektáros területen 2 különálló pályával és több túraútvonallal várjuk a Quadozni vágyókat, lehetőséget biztosítva a kezdők és gyerekek részére is a quadok biztonságos kezelésére és megismerésére. A quad egy veszélyes üzem, de könnyű kezelhetőségük és Tapasztalt túravezetőink a megfelelő figyelem mellett, MEGTANÍTJÁK a legfiatalabbakat is akár már 10 éves kortól a quad biztonságos használatára. Garantáltan gyermeke is maradandó élményekkel fog gazdagodni, akárcsak a felnőttek.

Kétgyermekes szülőként…

Kétgyermekes szülőként és tapasztalt túravezetőként kollégáimmal vállaljuk, hogy a gyermekeket (akár már 10 éves kortól is) ellenőrzött körülmények között megtanítjuk a quadok biztonságos használatára. A gyerekek 10 perc után már minden bizonnyal biztonsággal fogják kezelni a masinákat az édesanyjuk óvó tekintetének kíséretében.

Oktatás

Kétgyermekes szülőként számomra nem csak az a fontos, hogy csak futószalagszerűen vezessenek a gyerekek, hanem az, hogy biztonsággal tudják kezelni a rájuk bízott gépeket! Ezért a legnagyobb odafigyeléssel próbáljuk átadni a részükre a saját tapasztalatainkat, hogy egy váratlan szituációban is biztonságban érezzék magukat a quad nyergében.

Készségfejlesztés

Meglepő lehet, mire képes csemeténk, milyen tanulékony és hogyan képes uralma alatt tartani egy ekkora járművet! Mindezt persze szigorú felügyelet mellett. Amíg a szülők pihennek, addig a gyerekek az elsajátított tudás birtokában vezethetnek.

Élmény

A quad vagy motoros szán használata a gyermeknek is életre szóló élmény marad, mindemellett erősíti magabiztosságát, önbizalmát is.

Oktatás és élmény

Tekintsd meg ajánlatainkat vagy kérd munkatársunk segítségét!

Segíthetünk valamiben?

    Elérhetőségek

    Telefon: +36 30 397 8533