Helyszínek

Szentendre: Fő bázisunk 2000 óta Szentendrén a volt SZOVJET laktanyában található, ami otthont ad Paintball, Airsoft, Lasertag és Segway programjainknak is. Itt három különálló pályával várjuk a Quadozni vágyókat. Lehetőséget biztosítunk, Legénybúcsú vagy Lánybúcsú, Születésnapi Buli, Céges csapatépítés vagy csak Quadozás a haverokkal, akár kezdők vagy gyerekek részére is a quadok biztonságos kezelésére és megismerésére. Nálunk még a haladók is találnak kihívásokat maguknak. Kérd személyre szabott ajánlatunkat.

Ajánlatkérés

 

 

Magyarország: Nagyobb Túráinkat igény szerint az ország egész területén vezetjük, az arra alkalmas útvonalakon. Fix túráink útvonalain minden szükséges engedéllyel rendelkezünk. Fedezd fel te is velünk Magyarországot és természeti szépségeit egy teljesen más szemszögből. Kérd személyre szabott ajánlatunkat.

 

Ajánlatkérés

 

 

 

Erdély: Ha szereted az igazi kihívásokat (mi nem csak fényképeken látunk farkast és medvét!), gyere velünk a festői szépségű Bihari hegyekbe. Quad túráinkat nem csak Magyarországon, hanem Motorosszán túráink kedvelt helyszínén Erdélyben is kipróbálhatod, Budapest-től mindössze 390 km-re. Az óriási hegyek nem csak télen, hanem tavasztól egészen késő őszig gyönyörű látványt nyújtanak a quadozás szerelmeseinek is. Lehetőséget biztosítunk a résztvevőknek, hogy újra értelmezzék a természetjárás fogalmát és bebarangolják a környék hegyeit, patakjait egy quadon ülve. Kérd személyre szabott ajánlatunkat.